Gyakran Ismételt Kérdések

 


Hogyan tudok ajánlatot kérni?

Elérhetőségeink egyikén:
e-mail: arbormachinekft@gmail.com
tel.: +3630 907 5948
 

Hogyan történik a szolgáltatások ár-kalkulációja?


Ágaprító gépparkunk kiemelkedő, változatos teljesítménymutatókkal rendelkezik, hogy a legjobb gépet választhassa az adott munkára. Továbbá teherautókat és utánfutókat is bérelhet nálunk. Tuskómarónk ugyan nem bérelhető, de tuskómarásra egyedi árajánlatot tudunk adni a megadott elérhetőségeken.
Alapáraink megtekitéséhez kattintson az alábbi gombra:
 


Vidékről és Budapestről is bérelhetek gépet? Ha igen, milyen plusz költségekre számíthatok?

Igen! Az ország egész területéről várjuk kedves ügyfeleinket. Fontos, hogy a gépek átvétele és leadása Budapesten történik, a XI. kerületi telephelyünkön. Részünkről – a távolságból adódóan – nem terheli plusz költség a bérlőt.
 

Ki tudják-e szállítani a gépet az adott címre?

Igen! Ebben az esetben kérjen egyedi ajánlatot tőlünk. A kiszállítás költsége, a távolság és cégünk aktuális kapacitásának függvénye.
 

Hogyan zajlik egy gép bérlése?

Amennyiben ajánlatot kért tőlünk és az ajánlatunk Önnek is megfelelt, időpont egyeztetéssel zárjuk a bérlés folyamatának első szakaszát. Ezt követően budapesti telephelyünkön átveheti a gépet, amely a gépbérleti-szerződés aláírásával és kaució letételével történi meg.
Bérlés esetén szükséges kauciót fizetnem? Ha igen, milyen kiadásra számíthatok?

Igen, szükséges kauciót fizetni. A kaució mértéke minden esetben nettó 300 000,- Ft, mely összeget a gépbérleti-szerződés is tartalmazza. A kaució összege a gép visszaadásakor visszajár a bérlőnek.
 

Ha – akár önhibámon kívül – elromlik, meghibásodik a gép a bérlési idő alatt, hogy történik a hibaforrás kivizsgálása?

Ez esetben a gépet vissza kell szállítani a telephelyünkre és cseregépet biztosítunk. Természetesen az e miatt kiesett időnek megfelelően hosszabbodik a gép bérbeadási ideje.
 

Cseregépet biztosít-e a bérbeadó?


Természetesen. Az esetek döntő többségében a bérelt gépnek megfelelő paraméterekkel rendelkező cseregépet biztosítunk. Ha ez épp nem áll rendelkezésünkre, akkor egy nagyobb kapacitású gép kerül átadásra a bérlési időnek megfelelően.
 

A kibérelt gép mellé szakembereket is tud biztosítani a cég? Ha igen, hogy módosul a szolgáltatás díja?

Igen, szakemberek is rendelkezésre állnak. Ebben az eseten egyedi árajánlatot adunk a géppel végzett munkára, amit szükség esetén előzetes felmérés előz meg.


Milyen típusú/márkájú gépparkkal rendelkezik a cég?

Ár-kalkulációs táblázatunk tartalmazza a gép típusainkat is.


Szaktudás nélkül kezelhetőek a gépek?

Az ágaprító gépek szaktudás nélkül kezelhetőek. Ezek átadásakor minden esetben „kezelési útmutatást” biztosítunk a bérlő számára, a biztonságos üzemeltetés érdekében. Tuskómaró gépünk kezeléséhez azonban szükséges a szakértelem, így csak szakképzett személlyel történhet a gép bérbeadása.
 

Hosszú távú együttműködés esetén számíthatok kedvezményre?

Igen! A részéetekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken.
 

Változik-e az ár hosszú távú bérlés esetén?

Igen! Az ár hosszú távú bérlés esetén egyedileg képződik. A bérlés hosszától függően kedvezményekre számíthat. Adott esetben egyedi szerződés kötése is lehetséges.
 

Milyen időtartamot takar az egy napos bérlés?

24 órára vonatkozik.
 

Hány üzemórát használhatom egy nap alatt a gépet?

A 24 órás bérlés alatt, 6 üzemórát használható a gép. Ha ettől többet szeretne dolgozni vele, akkor minden további megkezdett órára külön díjat számítunk fel. Ennek mértéke nettó 8000 Ft/óra.
 

Kell-e autópálya matricát venni a bérelt gépre?

Gépeink mindegyike rendelkezik Pest Megyei Autópálya Matricával. Ha gépünket messzebbre kívánja szállítani, akkor a megfelelő Autópálya Matrica megvásárlása (utánfutóra), a bérlőt terheli.
 

Megvásárolhatók-e a gépek?

Igen! Mindegyik gépünk megvásárolható! Mind használt és mind új gépek forgalmazásával és szakszerű szervizelésével is foglalkozunk. Kérje aktuális ajánlatainkat elérhetőségeink valamelyikén vagy nézze meg hirdetéseinket is.
 
 

Gépbérleti szerződés

 gepberleti.szerzodes_2023.pdf
 

+36 30 907 5948