Amennyiben kérdése lenne áraink kapcsán, keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeinken!

 
 

Ágaprító bérlés: korszerű megoldás a zöldhulladék-kezelésben

Cégünk egyik fő profilja az ágaprítók, ágdarálók, gallyaprítók bérbeadása. Hogy ügyfeleink mindig megtalálják nálunk a céljaiknak leginkább megfelelő gépet, folyamatosan gondoskodunk mind a géppark fejlesztéséről, mind pedig a rendszeres szervizeléséről és karbantartásáról.
Meggyőződésünk, hogy az Arbormachine-tól kölcsönzött kerti munkagépekben megbízható munkatársra találhat mindenki, aki zöldhulladékát szeretné rendezni.
 

Miért van szükség ágdarálóra?

Az avar- és gallyégetés időszakos tilalma esetén gondot jelenthet a zöldterületen fölhalmozódott ágak elrendezése vagy megsemmisítése. Ágdaráló gépekkel könnyedén orvosolhatjuk az égetés hiányát, hiszen a nagy kiterjedésű, nehezen kezelhető lombtömeget egyszerűen és gyorsan, fizikailag tömörítik. A térfogat lényeges csökkenésének köszönhetően a zöldhulladék mozgatása és hasznosítása is sokkal egyszerűbbé válik. Az ágakból készült, kiváló minőségű faapríték a komposztban vagy mulcsos talajtakaróként hasznos eleme lehet a zöldfelületnek.
Bérelhető ágaprító gépeink nem csak kompaktizálják a zöldhulladékot, de a kívánt helyre is deponálják. Amennyiben az aprítékra nincs szüksége, úgy könnyeden megválhat tőle: elegendő megrendelni szolgáltatásaink közül az elszállítást.
 

Bérelni könnyebb, mint megvásárolni

Ágaprító bérléssel időt és pénzt spórolhat, akár lakossági, akár céges ügyfélként dönt a kölcsönzés mellett. Minthogy ágaprításról az esetek többségében alkalmilag vagy szezonálisan kell gondoskodni, a nagy teljesítményű és professzionális gépek vásárlási költsége csak nagyon hosszú távon térülhet meg. A nálunk elérhető típusok esetében ráadásul két munkafolyamat – darálás és deponálás – végezhető egyszerre, az eszközök használata így fokozottan költséghatékony.
Ágdaráló bérlés esetén ügyfeleink nyolc gépből választhatnak a felhasználás céljától függően. Gépparkunkban elérhető benzines, dízel, önjáró és vontatható kivitel, különféle tulajdonságokkal.
A kisebb, benzines gép egyik előnye, hogy vontatásához mindössze egy B kategóriás jogosítványra van szükség. Az önjáró gépek ezzel szemben – nevüknek megfelelően – olyan helyekre képesek eljutni, amelyek átlagos gépjárművel nem közelíthetők meg. Mindez már akkor is kedvező, ha csak egy nagyobb telken zajlik a munkavégzés, hiszen önjáró gépet használva nem kell kihordani a feldolgozandó anyagot az utcafronthoz. A lakosság számára kínált gépeink teljesítménye ráadásul az apró gallyak darálásán bőven túlmutat: aprítási kapacitásuk 15–20 cm, tehát vastagabb ágakkal is elbírnak.
 

A gallydaráló bérlés előnyei, ha minket választ:

Szolgáltatásaink között nem csak gallydaráló bérlésre van lehetőség. Kedvező áron kínálunk kölcsönzésre négyféle haszonjárművet, valamint egy darus teherautót is, amelyhez kezelőt biztosítunk.
A megfelelő ágaprító bérléséhez keressen minket a megadott elérhetőségeken, kérdés esetén kérje szakértőink segítségét!

Ágaprítók Nettó ár [Ft/nap]
FÖRST ST8D 55 65.000 Forint
FÖRST TR8D 75.000 Forint
FÖRST ST6D 55.000 Forint
FÖRST ST6P 50.000 Forint
FÖRST TR6D 70.000 Forint
FÖRST TT6P 50.000 Forint
FÖRST XR8D 100.000 Forint
   
Teherautók  
IVECO DAILY 35C10 20.000 Forint
IVECO DAILY 49C10 20.000 Forint
IVECO DAILY 35C15 20.000 Forint
IVECO DAILY 50C15 20.000 Forint
   
MAN 8.145LC (darus) 15.000/óra (Csak kezelővel bérelhető!)
   
Utánfutók  
Gépszállító 10.000 Forint


+36 30 907 5948