A Tuskómarók, tuskómaró gépek mint a "tuskózás" praktikus célgépei

Az Arbormachine többféle gépet kínál tuskómarási, tönkmarási munkálatokhoz. Kisebb tuskók, illetve szűk, nehezen megközelíthető helyek ideális eszközei a kézi mozgatású könnyű kis gépek, melyekkel gyorsan és hatékonyan lehet dolgozni, 10-20 cm marási mélységgel.
Rendelkezünk nagyobb munkálatokhoz hidraulikus meghajtású, jól manőverezhető, precíz és rendkívül gyors, hatékony önjáró gépekkel is. Ezeknek marási mélysége eléri a 40 cm-t a tökéletes rönkmarás érdekében.

Minden gépünk rendszeresen szervizelt, megbízható, erős konstrukció, kiváló erőforrás a profi rönkmarási, tuskózási munkavégzéshez. Kisebb kézi mozgatású gépeket bérbe adunk megrendelőinknek önálló munkavégzésre, az önjáró, nagy teljesítményű tuskómaróinkat viszont kizárólag gépkezelővel veheti igénybe. Válassza a munka milyenségéhez megfelelő, tökéletes kivitelű gépet, a minőségről, a hibamentes üzemelésről és a jó árakról pedig mi gondoskodunk!  A tuskómaró gépek részletes leírását alább találja, ha pedig plusz információkra lenne szüksége tuskómaró bérlés előtt, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Amennyiben a tuskómaró gép bérlése szakképzett segítségre és bérmunkára is igényt tart, kérje megfizethető kapcsolódó tuskózó szolgáltatásunkat!
 
tuskómaró gép Rayco 1625 R
Marás mélység 355mm
Marás magasság 810mm
Vágó ív 1000mm
Mértek (szélesség x mélység x magasság) 2690 x 915 x 890mm
Motor 27 LE Kohler V-twin / benzin
Meghajtás önjáró
Tömeg 542 kg
ÉRDEKEL!
tuskómaró gép rayco carlton sp2000
Marás mélység -
Marás magasság -
Vágó ív -
Mértek (szélesség x mélység x magasság) -
Motor -
Meghajtás -
Tömeg -
ÉRDEKEL!

 


+36 30 907 5948