Az Arbormachine célja

...kiszolgálni az ágaprítási és tuskómarási megrendeléseket szakemberek és lakossági ügyfelek számára. Gazdasági társaságoknak, magánszemélyeknek, önkormányzatoknak adunk bérbe gépet és munkát. Segítséget nyújtunk a megfelelő gép kiválasztásában, és a munkaterületre való kiszállításban, valamint igény esetén szakképzett személyzetet biztosítunk gépeinkhez. Minősített technikai csapatot tartunk fenn a bérlés ideje alatt felmerülő rendszeres, illetve alkalmankénti szervizelésekhez, hogy munkagépei mindig hibátlanul működhessenek.
 

Magas minőségű tuskómaró gépek, ágaprító gépek

A zöldterület-kezelés során felmerülő célgépek, ágdarálók és tuskómarók széles palettájával igyekszünk kiszolgálni és hatékonnyá tenni partnereink munkavégzését. Kölcsönözhető gépeink kizárólag magas ipari elvárásoknak megfelelő piacvezető gyártók termékei, amiket már számtalan elégedett ügyfelünk kipróbált és rendszerességgel használ. Számunkra a legfontosabb a minőség és a megbízhatóság. Az Arbormachine-nál a rendszeresen karbantartott, újszerű és biztonságos, a munkavédelmi előírásoknak megfelelő, üzembiztos gépek jelentik a precíz gyors megbízható munkavégzés zálogát.
 

Minek venné meg, ha ki is bérelheti?

Tevékenységünk az ágaprítók, faaprítók, ágdarálók, gallyaprító gépek bérelhetőségén és a tuskómaráshoz szükséges célgépek bérbeadásán alapul. Folyamatosan bővülő és fejlődő gépparkunk magában hordozza a kölcsönzés mellett az értékesítés lehetőségét is, így ügyfeleinknek a precíz, minden igényt kielégítő tanácsadás mellett, új és használt gépek értékesítését is ajánljuk, melyek alkatrész és szervízellátását megbízhatóan, gyorsan határidőre teljesítjük. Meggyőződésünk, hogy ágaprítási és tuskómarási munkák teljesítésében az Arbormachine Magyarországon az egyik legjobban gépesített és legtöbb szakmai tapasztalattal rendelkező vállalkozás, amely mindig igyekszik a megrendelők igényeit szem előtt tartva, megfizethető áron a leghatékonyabb munkát ajánlani.

Ismerje meg közelebbről is munkagépeinket, szolgáltatásainkat, és álljon be Ön is elégedett ügyfeleink sorába! Ha kérdése van, bizalommal fordulhat szakembereinkhez, akik készséggel állnak rendelkezésére.

+36 30 907 5948